Want your
own Fotopage?








 
SeNi JaHiTaN SulaMaN,MaNiK,LaBuCi

By: AiSyAh SaHNiN

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 13-Mar-2009 06:51 Email | Share | | Bookmark
MaNiK TaBuR - KaK YaTie

 
 
 
View all 4 photos...
hi...lama nyer x update FP ni.. bukan menghilang..ader j kat cni cuma biasa la awl2 thn ni keje byk then tambah ngan kursus dan cuti membataskan masa nk wat aktvt jht manik..weekend lak mmg x der kat umah coz ulang alik dr putrajaya ke kuantan..apa pon, manik tetap on.. nsb baik td, sblm bg baju kat kak yatie, sempat la shoot kejap..tu pon pki kamera izzah coz kamera I x sharp ler.. k la..ni dia outcome nyer









Monday, 29-Dec-2008 00:27 Email | Share | | Bookmark
SaLaM MaaL HiJRah

 
Kesempatan ini, saya ingin mengucapkan salam maal hijrah kpd kakak2, abg2, kwn2, adik2 dan sumer nyer.. moga tahun ni lbh baik dr tahun sebelumnya dgn azam & semangat yg baru ..



Quote:
lilin ~ salam maal hijrah lps ni sya slalu tgk FP lilin

fuzanie ~ betullah..klu da boring, manik, labuci & jarum jd teman yg best utk ilangkan kebosanan & kesunyian lps ni kita leh share idea ek


Wednesday, 26-Nov-2008 01:01 Email | Share | | Bookmark
Next... bunga tabur 4 kak shima

 
 
 
View all 5 photos...
siap jer baju izzah, trus jahit atas baju kak shima - izzah nyer sis-in-law..x sbr lak nk siapkan baju akak ni



bahagian tangan - manik beriring 2 layer

12 Disember 2008

akhirnya siap gak baju kak shima..terdapat sedikit masalah, sbb tu baju kak shima lambat siap... nasib baik kak shima memahami & berpuas hati.......alhamdulillah...lega ni la hasilnya...oleh kerana baju anak, menantu & mentua sama, so I buatkan design yg berbeza tp still ader kaitan..manik tabur, bunga tabur & passion series.....happy viewing







Quote:
jeff ~ uish...sya ni lom dikira pro lagi..still learning

izan72 ~ tq kak izan..jahitan akak pon aper kurangnyer..cantik2 belaka

sheema ~ tq sheema.. jahitan sheema pon cantik2 & kemas..sya da tgk SF sheema..cantik..keep it up

wansya ~ tq wansya.. sya da tgk page wansya..pandai wansya combine color anyhow, tq 4 viewing my FP


Sunday, 16-Nov-2008 02:41 Email | Share | | Bookmark
16/11/2008 - 20/11/2008

 
salam semua..next week kita berjumpa lagi yer..I da start kursus...tp manik2 & jarum tetap kubawa.. bantai jer..ader masa nt leh la smbg jahit c u all on 21st nov..insya-Allah

21 November 2008

akhirnya dpt gak jahit walaupon cuma sehari sblm balik kursus..nk wat camner..kursus dr pagi smpi malam..petang2 pon ader aktiviti..walaupon letih, kugagahkan diri gak utk menjahit rasa lama sgt pegang baju izzah ni..harap2 cepat la siap..tp apepon kualiti tetap kene jaga



Quote:
jeff ~ tq jeff..mmg enjoy pon sepanjang kursus walaupon letih

izan72 ~ gambar penuhnya ada kat entry sblm ni kak izan

daalia ~ mmg interesting kak... cake & cupcake akak nmpk comel & rasanya mest sedap kan nt leh la order ngan akak anyhow, tq 4 viewing my FP


Friday, 14-Nov-2008 09:02 Email | Share | | Bookmark
aKtiViTi LePaS PuLaNg DaRi OpiS

 
 
 
ni la aktiviti lps balik keje....lps mandi & solat, trus on tv smbil jahit manik..klu terlampau khusyuk, tv ngah siarkan citer apa pon x prasan I cuma leh wat aktiviti ni time my hubby xder kat umah (weekdays jer la) coz kitorang jumpa seminggu 1x..pssssst..klu my hubby balik hujung minggu, 4 sure I xdpt jahit dgn cepat iyer la..da jarang jumpa, mesti la rindu tu lbh..opps..lari tajuk.. dat's why I x sunyi dok sengsorang kat umah..ader manik2 & jarum temankan I....



Quote:
zalikah ~ salam ika...ingatkan ika maner tgk blog ika baru tau ika md.zan ika, aisyah da reply..nt cek mail ika yer... tq yer


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net